Navigation Menu+

Kaipaatko hyvää, toimivaa reseptiä?

Onko ruokalistasi sisältö elänyt loistokautensa? Tuovatko ne mieleen ajat, kun Alvin Stardust, Slade ja Sweet komeilivat soittolistojen ykkösinä? Kaipaako ravintolasi tai hotellisi ihan omaa nimikkoannosta tai reseptiä?

Jos vastasit kyllä, voin ehkä olla avuksi. Ota yhteys sähköpostitse (info@marcaulen.com) ja kerro tarpeesi. Sovitaan tapaaminen ja mietitään, minkä tyyppistä reseptiä kaipaat.

Korkeintaan viidentoista minuutin mittainen alkukonsultaatio ravintola Qulmassa on ilmainen.  Jokaisesta tilatusta reseptistä veloitan 550 e (alv 0 %). Summa sisältää kymmenen hengen reseptienteossa käytettävät ainesosat, tutkimustyön ja varsinaisen reseptin laatimisen. Takuusumma 250 e (alv 0 %) maksetaan etukäteen – sitä ei palauteta, vaikka toimeksianto keskeytettäisiin. Loppusuorituksen, 200 e (alv 0 %) asiakas maksaa luovutushetkellä, työn hyväksyttyään. Ei laskutusta.

Muista! Hyvä resepti on oikeissa käsissä rahantekoväline!

Marc

Asiakkaan hyväksymisen ja reseptin luovutushetken jälkeen minulla ei ole mitään vastuita suhteessa asiakkaaseen tai sen asiakkaisiin.

http://www.millavonkonow.fi/2012/03/marc-aulen-hidastelee-lampaanpotkan-valmistuksessa/